Ciklo-Centar d.o.o.
Jurja Ves 30a, Zagreb
tel. 01/234-22
-24, fax. 01/230-05-80
Servis: 095 234 22 24
NASLOVNICA KONTAKT OBRAZAC NARUDŽBA
 
 
 
POJAŠNJENJE CIJENA BICIKALA:
 
 U našoj trgovini WEB cijena za bicikle vrijedi za plaćanje gotovinom, debitnim karticama i virmanom.
 
 Ako se plaćanje vrši kreditnom karticom (American, Diners)
ili na rate, odnosno kredit, WEB cijena je uvećana za 5%.
 
 

Trajnost i ekstremno dobra vozna svojstva. To je najkraći način opisivanja najznačajnijih karakteristika Kona bicikala. Od prvog dana, znak tvrtke stoji iza ovih glavnih značajki, što se najbolje vidi po koninoj politici doživotnog jamstva.

Kako se ostvaruje doživotno jamstvo? 

Kupac novog bicikla treba ga registrirati u roku od tri mjeseca od datuma kupovine. Registracija je jednostavna i traje samo nekoliko minuta na koninoj web stranici.

Samo u slučaju prijave, izvorni vlasnik ispunjava uvjete za doživotno jamstvo*.

Ovo je velika stvar u davanju jamstva i upućuje na to koliko je Kona posvećena i uvjerena u trajnost svojih okvira.

Jako je važno znati, u slučaju da novi vlasnik Kona bicikla ne registrira bicikl u roku tri mjeseca od kupnje, jamstvo na okvir automatski traje u periodu od 3 godine.

* Napomena: ova garancija se ne odnosi na karbonske modele bicikala. 
 http://www.bike-boys.pl/wp-content/uploads/2016/11/superior-logo.png

Legenda mtb-a, Gary Fisher, uručio nagradu Superior-u.

Biciklistički međunarodni odbor sastavljen od stručnjaka i prestavnika medija, na međunarodnom sajmu Sport-Life u Brnu, izabrao je pobjednika. Prestižna nagrada dodijeljena je karbonskom hardtail-u Superior XP-950, za dizajn, kvalitetu i povoljnu cijenu

Za Superior nagradu je preuzeo voditelj Superior R&D tima, Petr Lavička. Nagradu je uručio Gary Fisher.                         

 

______________________________________

Superior i Škoda na Tour de France

Škoda odabrala Superior proizvodi bicikle pod markom Škoda zbog najboljeg dizajna i proizvode kvalitete. 
  
Shockblaze History

Sve počinje prije više od 20 godina u Italiji, kad je osnivač Shockblaze - Marco Dal Mas, po prvi put osjetio iskru za biciklizam i bicikle......

 
 
 

 

 


 OPIS MANJE POZNATIH VRSTA BICIKALA

 

SKLOPIVI (FOLDING) 

 

Što su, kakvi su i zašto sklopivi bicikli?

Od promjera 16" do 26" kao MTB, oduševljavaju praktičnom upotrebom i nevjerojatnim voznim sposobnostima. Kad se sklopi, stane ispod stola, u gepek auta, u autobus, tramvaj. Sklapa se za 15 sekundi....

 

Dr. David Hon je prije 30 godina uz svesrdnu pomoć svog brata Henry-a i osobnu ušteđevinu uspio svoju revolucionarnu ideju i unikatan koncept sklopivog bicikla pretvoriti u stvarnost te stvoriti bicikle koji su promjenili ljudski pogled na osobnu mobilnost i slobodu pokreta.
 
Predanim radom braće Hon svijetu je omogućen bicikl dovoljno malen, lagan i kompaktan da ga možete ponijeti na svako putovanje, unijeti u svako prijevozno sredstvo i spremiti ispod stola na poslu a funkcionalan, upravljiv i siguran poput standardnog "velikog" bicikla.
 
Danas je Dahon globalni tehnološki i proizvodni lider na polju sklopivih bicikala, te svima omogućuje zelenu mobilnost za zelenu budućnost.
 

CIKLOKROS

Ciklokros (bic. disciplina) vozi se kroz šume, livade, makadam s dodatnim preprekama na stazi utrke. Bicikli kojima se vozi ciklokros vrlo su slični biciklima za cestovne utrke (popularnim „specijalkama“).

Ciklokros bicikli imaju izuzetne prednosti jer s kupnjom jednog, imate praktičnu primjenu kao da ste kupili više bicikala!

  1. Sa ciklokros gumama (imaju male ripne po sredini i po obodu što rezultira dobrim držanjem podloge i u zavojima) ciklokros bicikl je idealan za terene kao što su asfalt, makadamske ceste, livade, šumski puteljci.
  2. S malo tanjim i glatkim gumama imate klasičnu cestovnu specijalku.
  3. Sa nešto širim ripnastim gumama može se koristiti i kao MTB bez amortizera, za grublji makadam i ne previše zahtjevne planinske staze.
  4. Ugradnjom blatobrana i nosača tereta, pretvara se u nomadsko-avanturističko vozilo.
 

 

na vrh